Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъснах се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Блъснах се!

Здравейте колеги!
    Гадно или не, вярно че от време на време се случват такива неща.., сякоха ми пътя и в колата отсреща... Та снимки могат да се видят на http://www.kieprint.net/alfa156/ !
    Въпроса ми е за Бургас, кои майстори бихте ми препоръчали, че преди 1 месец ми изтече каското и сега трябва сам да си я правя... А понеже ми е първа катастрофа, знаете ли как стоят нещата с гражданската.. до каква степен изплащат щетите? И къде да ходя за части, че за оригинални части ми обадиха цена над 1200 лева! Мерси предварително!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Съгласно акта на куките, ти виновен ли си за катастрофата? защото, ако имаш някаква вина, забрави за изплащане. Ако има друг виновен, то отиваш при неговия застраховател по Го и предявяваш претенциите си
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Според органите на властта, както и според шофьорите на другите 2 коли участвали в катастрофата аз съм най - невинния, но и най - пострадал! Имам протокол от куките да ходя в Български имоти да си взимам парите? Въпроса ми е до каква степен ги изплащат и ще успеят ли да покрият целия ремонт или и аз ще трябва да дам някой лев от джоба си?

Comment

Първоначално публикувано от crashtest
        Според органите на властта, както и според шофьорите на другите 2 коли участвали в катастрофата аз съм най - невинния, но и най - пострадал! Имам протокол от куките да ходя в Български имоти да си взимам парите? Въпроса ми е до каква степен ги изплащат и ще успеят ли да покрият целия ремонт или и аз ще трябва да дам някой лев от джоба си?
        Принципно, би трябвало да ти покрият по същия начин, по който би ти покрило и евентуално каско, но понеже става дума за застраховател, на когото пари не си давал, то трябва да си особено внимателен. Ако случайно тръгнат да се дърпат, винаги можеш да пуснеш една жалба до надзорната комисия
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от crashtest

Тогава бъди спокоен Го ще ти оправят щетите

поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

Много лошо колега съжалявам.Ама аз знам че когато гражданската поема ремонта те пращат в някои смръдлив сервиз с които те работят и така ги правят че после се плашиш.И много много не обичат да плащат.Ама както каза колегата жалби ала-бала това онова и си готов.Дано да ти я направят хубаво и да си я караш после.Аз съм се блускал 10 пъти ама все каското ми е поемало щетите и не знам много добре как стоят нещата с гражданската това съм чъвал.Ако бъркам моля някои колега да ме поправи.
            BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
            ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
            BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

В Горно Езерово има читав бояджия....взима нормално скъпо, но работи добре.
              Като се спускаш към селото, в дясно се виждат постройки ала бившо ТКЗС, там е сервиза, мисля третата пресечка след като влезеш в селото вдясно....портал и си там...май се казваше Иван пича...

Успех!
              156 2.0TS '99

Comment

Здравей колега кажи къде го дават- да се блъскаш 10 пъти и да ти поемат всички щети ?! Да си жив и здрав и моля кажи кой застраховател ги плаща тия работи!!!
                Алфа Ромео 156 1.9JTD 2002 г.
                Форд Фиеста 1.3-автоматик 1994 г.
                Форд Фиеста 1.1 1991 г.
                Всички коли са на любимата ми жена!!!

Comment

Колега.. това е първата ми катастрофа, не съм виновен, че жената реагира по такъв начин с цел да се предпази и прави 2 катастрофи, мисля че трябва да ми платят.. Нямам вина в цялата работа и не съм длъжен да вадя пари от моя джоб за тоя ремонт! Вярно, че пак малко ще се нашия от цялата работа, понеже каското изтече, ама иначе здраве да е! Колата се оправя! Нейната гражданска е в Български имоти! Оценката, която направиха е добра, аз съм доволен.., Сега остава да видим колко пари ще преведат...

Comment

Блъснах се! - от crashtest Колега по принцип ще ти покрият щетите, може да се наложи да извадиш 100-200лв от джоба, ама това е дреболия. За първи път чувам на някой ударен отпред да плащат, дано да не ти правят парчета . .
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Еми така стана катастрофата, че вина аз нямам... вярно карак с 50-60, ама по начина, който стана произшествието и с 30 да бях карал пак щях да се блъсна... единствено щетите щяха да са по - малки! Ако са 100 - 200 лева добре.., щото майсторите тука ме плашат ми казват някакви цифри от порядъка на 500-600 лева разходи от моя джоб! Затова питам да знам как стоят нещата! Мерси на всички включили се по темата и поздрави!

Comment

Изправянето на калника и капак е между 100-250 лв според майстора и майсторлъка бронята е колкото си я намериш а боядисването със всичките му такъми е около-100-150 на елемент ама вече е по скоро втората и над втората цифра та ако са ти казали 600 лв си е реална цена за съжаление и то без покупката на броня.
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                          Изправянето на калника и капак е между 100-250 лв според майстора и майсторлъка бронята е колкото си я намериш а боядисването със всичките му такъми е около-100-150 на елемент ама вече е по скоро втората и над втората цифра та ако са ти казали 600 лв си е реална цена за съжаление и то без покупката на броня.
                          А къде ги изправят и боядисват нещата на такива цени, че и мен ме интересува.
                          Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

Бургас из сервизчетата за замаскиране
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Аз пък казвам, че с части, които ще си ги купиш от тук (втора употреба), дори ще ти останат пари за кафе
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                              X